Prima pagină » Scaune Conferinta

Afișez toate cele 9 rezultate

Show sidebar
14 %
OFF
Scaun de conferinta SIC 010 5
Citește mai mult
Close

Scaun conferință SIC 010

349,00 lei 300,00 lei TVA inclus

Scaun așteptare SIC 614

280,00 lei TVA inclus

Scaun așteptare SIC 835

269,00 lei TVA inclus
stoc epuizat
scaun conferinta 8117 N1
Citește mai mult
Close

Scaun de conferință SIC 8117

365,00 lei TVA inclus

Scaun conferință SIC 604

129,00 lei TVA inclus

Scaun așteptare SIC 620

249,00 lei TVA inclus

Scaun conferință SIC 627

180,00 lei TVA inclus
stoc epuizat
scaun-vizitatori-SIC-8116-negru-1a
Citește mai mult
Close

Scaun vizitatori SIC 8116

409,00 lei TVA inclus

Scaun vizitatori SIC 833

279,00 lei TVA inclus

Scaune Sala de Conferinta & Sedinta

Organizarea unei conferinte depinde de multe aspecte pentru a fi una reusita. La fel stau lucrurile si in cazul participarii, deoarece sunt create anumite asteptari inaintea inceperii efective a evenimentului, legate de program, ceilalti participanti, subiectele abordate si nu in ultimul rand de confort.

Multe intalniri de acest gen se intind pe un numar mai mare de zile, motiv pentru care trebuie creat un ambient cat mai placut. Pentru a face acest lucru, ai nevoie inclusiv de scaune de conferinta comode, dar in acelasi timp solide, care sa nu devina incomoda dupa o durata mai lunga timp in care oamenii sunt asezati la masa.

Scaune Sala de Conferinta & Sedinta

Dotarea spatiului cu o masa si aparatura necesara este una, insa gasirea celor mai bune scaune de conferinta pentru aceasta incapere de intalniri este un aspect total diferint. Cand vine vorba sa selectezi scaunele de conferinta, intai de toate trebuie sa iei in considerare cate persoane vor participa, aspectul pe care vrei sa il dai camerei si senzatia pe care sa o transmita persoanelor prezente. Numarul de scaune necesare in sala depinde exclusiv de dimensiunile mesei, iar inaltimea ei arata cat de multe vor incapea cu usurinta sub aceasta. De exemplu, la masa de 5 metri lungime, vor putea fi asezate 5 scaune pe fiecare parte, cu alte 2 sau 4 la capete. Pe scaune-ieftine.ro gasesti scaune de conferinte care sa satisfaca cu succes nevoile tale de confort.

Daca spatiul iti permite, este o idee buna sa folosesti scaune de conferinta suplimentare, asezate in lateralele camerei, pentru cazurile in care la intalnire participa mai multe persoane si astfel sa evitii situatiile in care oamenii stau in picioare. Insa, bineinteles, va fi necesar si un spatiu suplimentar intre scaunele de la masa si cele de la perete, pentru a nu incomoda in niciun fel.

In functie de durata si frecventa conferintelor, poti alege din gama diversa pe care ti-o pune la dispozitie scaune-ieftine.ro si sa le oferi invitatilor exact ce au nevoie. Astfel, un scaun din plastic, rezistent pana la 110kg si cu materiale din otel cromat pentru cadru, poate sa iti intruneasca toate nevoile. Daca insa dispui de un spatiu mai mare pe care trebuie sa il amenajezi, iar evenimentele sunt destul de dese, la care participa oameni carora vrei sa le oferi cele mai bune conditii in tot timpul cat sunt prezenti, aleze un scaun de conferinte tapitat cu piele ecologica pentru un plus de confort. Website-ul scaune-iefitne.ro este partenerul tau in crearea unui spatiu confortabil.